Zakelijk Gebruik

Naast onze functie als publiekssterrenwacht stellen wij onze ruimten ook ter beschikking voor zakelijke/verenigings doeleinden. De sterrenwacht ligt aan de rand van de Brunssummerheide. Haar ligging in de natuur in combinatie met het thematische karakter van een sterrenwacht, maakt het gebouw een erg geschikte en rustgevende locatie voor het houden van presentaties, brainstorm-sessies of workshops.

Moderne presentatieruimten

De sterrenwacht is voorzien van alle nodige faciliteiten om vergaderingen en bijeenkomsten te faciliteren. Zo beschikt de sterrenwacht over een ruime presentatieruimte die is uitgerust met moderne licht- en geluidstechniek. De ruimte biedt plek aan 40 tot 50 mensen en is voorzien van een beamer waarmee u met onze of uw eigen computer presentaties, video's of internet-content kunt tonen. Ook alternatieve presentatiemethoden zoals een overhead-projector of een dia-projector zijn voorhanden.

grzaal2grzaal

De ontvangstruimte is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld brainstorm-sessies of voor het inlassen van een pauze tussen aktiviteiten. Er zijn standaard koffie/thee, frisdrank en lichte snacks zoals chips en chocolade aanwezig. Op aanvraag kan de sterrenwacht buffet-achtige hapjes regelen.

coffeecorner 1

De rode draad in de sterrenwacht is sterrenkunde en aanverwante onderwerpen. De informatieve en leuke expositie, gevoed met de nodige interactiviteit, introduceert uw gasten op een leuke en laagdrempelige wijze tot de sterrenkunde. Een leuke en educatieve neven-aktiviteit dus! Rondleidingen zijn op aanvraag eventueel ook mogelijk.

expo1expo3

Omgeving

De sterrenwacht ligt in een natuurgebied. Dit garandeert een frisse en rustgevende omgeving. Ook rondom de sterrenwacht is er genoeg te doen. Wat denkt u van een wandeling door het natuurgebied of het opdoen van meer informatie en kennis over de Limburgse natuur bij het informatiecentrum van Natuurmonumenten? Ondanks onze ligging is de sterrenwacht goed bereikbaar met ruime (gratis) parkeergelegenheden.

swachtnmn

 

Interesse?

Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden en onze scherpe tarieven. Stuur uw verzoek per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de gewenste dag(en), aantal personen en welke faciliteiten u benodigt. Wij nemen dan met u contact op om uw wensen te bespreken.

 

Tweets

Prev Next
Alles over Meteoren

Alles over Meteoren

maandag 31 juli 2017

Je hebt het waarschijnlijk vast wel enkele malen in het nieuws mogen lezen. Er zijn meteorenregens op komst met een activiteit van wel tot 60 meteoren per uur. Vaak nog...

Lees meer
New Horizons vliegt langs Pluto!

New Horizons vliegt langs Pluto!

woensdag 15 juli 2015

Na een reis van ruim negen jaar was het dan zover. De sonde New Horizons arriveerde bij de planeet Pluto. Voor velen van ons een spannend moment want tot nu...

Lees meer
De Herfststerrenhemel

De Herfststerrenhemel

vrijdag 05 september 2014

Nu dat we tegen het einde van de zomer aanlopen, worden de nachten weer langer. Op dit moment gaat de Zon hier rond 20.00u onder en dit wordt de komende...

Lees meer