Informatie / aanmelden als donateur

Wilt u de sterrenwacht een warm hart toedragen? Iedere gift en donatie is van harte welkom! Donaties worden gebruikt voor de exploitatie van de sterrenwacht. Daaronder vallen algemene operationele gasten voor het openhouden van het gebouw, uitbreiding en onderhoud van de expositie of het opzetten of meedoen aan themadagen. De sterrenwacht voert haar activiteiten uit in overeenkomst met de code Cultural Governance; Deze code garanteert dat culturele en educatieve instellingen een transparant (financieel) beleid voeren. Hoe de sterrenwacht haar beleid heeft gevoerd - en gaat voeren, leest u in onze werkplannen en jaarverslagen die op deze website te downloaden zijn. Sterrenwacht Limburg is een ANBI-instelling; Uw donatie aan ons is daardoor aftrekbaar.

 

Doneert u € 30,- per jaar of meer? Dan wordt u een "Vriend van de Sterrenwacht" (VVS). VVS'ers genieten enkele voordelen:

- Gratis toegang tot de sterrenwacht;

- Bijwonen van sterrenwacht-activiteiten;

- Korting op de consumpties en de meeste artikelen van de AstroShop;

- Gebruik van de apparatuur;

- U ontvangt regelmatig het digitale blaadje "SterrenSTOF" waarin wij u op de hoogte houden over de laatste ontwikkelingen omtrent de sterrenwacht en sterrenhemel.

Wilt u doneren / VVS'er worden? Maak dan het gewenste bedrag over naar onze bankrekening of Paypal rekening. U kunt ook contant doneren; Dit kan tijdens de openingstijden van de sterrenwacht.

Bankgegevens:

IBAN NL50 RABO 0180 5528 21 t.n.v. stg sterrenwacht Limburg o.v.v. Donatie <jaartal>

Paypal: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Belangrijk: Wij verzoeken u tegelijkertijd uw n.a.w. gegevens en e-mail adres aan ons toe te sturen. Zo kunnen wij u een faktuur van de donatie toesturen en houden wij u op de hoogte over de laatste aktiviteiten van de sterrenwacht. Stuur uw gegevens naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .'; document.write(''); document.write(addy_text87416); document.write('<\/a>'); //-->\n Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alvast hartelijk dank voor uw donatie!

 

 

Tweets

Prev Next
Alles over Meteoren

Alles over Meteoren

maandag 31 juli 2017

Je hebt het waarschijnlijk vast wel enkele malen in het nieuws mogen lezen. Er zijn meteorenregens op komst met een activiteit van wel tot 60 meteoren per uur. Vaak nog...

Lees meer
New Horizons vliegt langs Pluto!

New Horizons vliegt langs Pluto!

woensdag 15 juli 2015

Na een reis van ruim negen jaar was het dan zover. De sonde New Horizons arriveerde bij de planeet Pluto. Voor velen van ons een spannend moment want tot nu...

Lees meer
De Herfststerrenhemel

De Herfststerrenhemel

vrijdag 05 september 2014

Nu dat we tegen het einde van de zomer aanlopen, worden de nachten weer langer. Op dit moment gaat de Zon hier rond 20.00u onder en dit wordt de komende...

Lees meer